Alleen online Falcon Eyes LED Afstandsbediening RC-6 Expand

Falcon Eyes LED Afstandsbediening RC-6

Falcon Eyes Falcon Eyes

290719

Nieuw

1x Falcon Eyes Afstandsbediening RC-6

Meer details

12 Stuks

Magazijn Leverancier

75,95 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De RC-6 van Falcon Eyes is een draadloze LED-afstandsbediening, waarmee u eenvoudig uw LED-lampen centraal aanstuurt. Wilt u niet langer kostbare tijd verspillen aan het instellen van de verschillende lampen? Middels de RC-6 kunt u direct de verschillende instellingen van één of meerdere units aanpassen! Hierbij heeft u de keuze uit vier verschillende frequentiekanalen, waarop u de gewenste lamp dan logischerwijs ook instelt. U kunt onder andere zelf de kleurtemperatuur en vermogen van de verschillende lampen traploos bepalen. De afstandsbediening beschikt over een overzichtelijk LED-scherm, welke dezelfde instellingen toont als de display van uw LED-lamp waarmee u verbinding maakt.

Let op: als de afstandsbediening kanaal 'A' aangeeft, geven de control units van de LED-lampen kanaal '1' aan. Voor kanaal 'B' is dit '2', enzovoort. De maximale controleafstand (grootste afstand tot de lampen waarop deze kunnen worden aangestuurd) bedraagt 50 meter, zonder obstakels.
De RC-6 is compatibel met de:
- Falcon Eyes RX-12TD / 18TD
- Falcon Eyes SO-28TD / 40TD / 48TD / 66TD / 68TD
- Linkstar RX-9TD / 11TD

Toepassing Falcon Eyes RC-6
Om de afstandsbediening te gebruiken plaatst u een AA-batterij (niet meegeleverd) in het compartiment. Vervolgens kunt u de RC-6 opstarten. Door te rotatieknop zacht in te drukken switcht u tussen de menu's Kleurtemperatuur, Vermogen en Frequentiekanaal. Door te draaien aan de rotatieknop bepaalt u daarbij de gewenste instellingen.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.