Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Saramonic Audio Interface CaMixer voor DSLR Expand

Saramonic Audio Interface CaMixer voor DSLR

Saramonic Saramonic

189415

Nieuw

1x CaMixer; 1x 3.5mm naar 3.5mm kabel; 1x 3.5mm splitter kabel; 1x mini-XLR naar XLR-kabel; 2x condensatormicrofoon; 1x Garantiecertificaat; 1x Gebruiksaanwijzing

Meer details

2 Stuks

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De CaMixer van Saramonic is de ideale audio-accessoire voor uw DSLR camera. U plaatst de CaMixer op de hotshoe van uw camera en sluit hem via de meegeleverde 3.5mm kabel aan. Bovenop de CaMixer kunt u de twee meegeleverde condensatormicrofoons plaatsen. Deze zijn beide 360x90 graden draaibaar, waardoor ze perfect zijn af te stemmen op de richting van het geluid. Aan de zijkant van de CaMixer bevindt zicht een female mini-XLR poort, waarop u een externe microfoon kunt aansluiten. Denk hierbij aan een handheld of lavaliermicrofoon. Deze poort is optioneel van 48V fantoomvoeding te voorzien. U kunt deze mogelijkheid inschakelen via een knop op de achterkant van de CaMixer. Met de CaMixer wordt een mini-XLR naar XLR-kabel meegeleverd, om ook microfoons met een standaard XLR kabel aan te kunnen sluiten.

Technische specificaties CaMixer
Op het scherm van de CaMixer kunt u de volumes van beide kanalen visueel aflezen. De CaMixer werkt op een 9V batterij. Aan de zijkant bevinden zich twee female 3.5mm poorten: één voor de camera en één om het geluid real-time te beluisteren via een koptelefoon. (niet meegeleverd) Via de ingebouwde draaiknop kunt u de level van het inputvolume aanpassen.

Externe 3.5mm microfoon
De twee condensatormicrofoons aan de bovenkant van de CaMixer zijn eenvoudig los te koppelen. Hierdoor ontstaan twee extra female 3.5mm poorten, waarop u uw 3.5mm male dasspeld en/of handheld microfoons kunt aansluiten

Garantie 2 jaar
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.