13 & 14 mei zijn we gesloten
In prijs verlaagd! Alleen online Saramonic SmartMixer met Microfoon Expand

Saramonic SmartMixer met Microfoon

Saramonic Saramonic

189422

Nieuw

1x SmartMixer; 2x Condensatormicrofoon; 1x Smartphonehouder; 1x Aluminium grip; 1x Mini-XLR naar XLR-kabel; 1x 3.5 mm kabel voor iOS; 1x 3.5 mm kabel voor Android; 1x Handleiding; 1x Garantiecertificaat

Meer details

3 Stuks

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Time left:

151,05 €

incl. btw

159,00 €

-5%

Op voorraad
559052a9630d3a356c357edea013297e.jpg

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De SmartMixer van Saramonic is de ideale accessoire voor uw iOS of Android smartphone en zorgt voor een geweldige geluidskwaliteit. In de set zijn twee losse condensatormicrofoons met 3.5 mm jackplug inbegrepen, welke u bovenop de SmartMixer plaatst. Deze zijn beide 360x180 graden draaibaar en daardoor perfect op de geluidsbron te richten. Ook heeft de unit een mini XLR aansluiting, waarop u zelf een externe microfoon kunt aansluiten. Denk hierbij aan een handheld- of lavaliermicrofoon. Bij de SmartMixer wordt tevens een mini XLR naar XLR adapter meegeleverd, waardoor de SmartMixer ook geschikt is voor microfoons met een standaard XLR aansluiting. De SmartMixer kan zowel in combinatie met een smartphone alsook met een DSLR-camera gebruikt worden. Het meegeleverde handvat geeft u extra grip tijdens het filmen, wat bijdraagt aan stabiele beelden.

Toepassing SmartMixer
Of u nu net begint met filmen of al jarenlange ervaring hebt, de SmartMixer is de ideale lichtgewicht audiomixer voor op locatie. Een mooie oplossing wanneer u een livestream wilt starten middels uw smartphone (bijvoorbeeld via Periscope of Facebook). Ook voor het vloggen en interviewen is de SmartMixer perfect, bijvoorbeeld in combinatie met uw DSLR-camera.

Technische specificaties SmartMixer
Op het scherm van de SmartMixer kunt u het volume van beide kanalen individueel aflezen. De SmartMixer werkt op een 9V batterij, welke niet wordt meegeleverd. Aan de zijkant bevinden zich twee female 3.5mm poorten: één voor uw smartphone/camera en één om het geluid real-time te beluisteren via een koptelefoon (niet meegeleverd). Via de ingebouwde draaiknop kunt u het niveau van het inputvolume bijstellen. De SmartMixer kan optioneel 48V fantoomvoeding doorgeven via de mini-XLR poort, om zo ook condensatormicrofoons te kunnen gebruiken.

Externe 3.5mm poorten
De twee condensatormicrofoons aan de bovenkant van de SmartMixer zijn eenvoudig los te koppelen. Hierdoor ontstaan twee extra female 3.5mm poorten, waarop u uw dasspeld en/of handheld microfoons met 3.5mm male plug kunt aansluiten.

Garantie 2 jaar
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.