13 & 14 mei zijn we gesloten
In prijs verlaagd! Alleen online Saramonic Audio Adapter SR-PAX2 voor DSLR, CSC en Black Magic Camera's Expand

Saramonic Audio Adapter SR-PAX2 voor DSLR, CSC en Black Magic Camera's

Saramonic Saramonic

189430

Nieuw

1x SR-PAX2; 1x 3.5mm kabel; 1x Garantiecertificaat; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Verpakking

Meer details

2 Stuks

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Time left:

141,55 €

incl. btw

149,00 €

-5%

Op voorraad
559052a9630d3a356c357edea013297e.jpg

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De SR-PAX2 van Saramonic is een professionele 2-kanaals mixer voor de veeleisende professional. U schroeft de camera bovenop de SR-PAX2, met het ingebouwde 1/4” schroefdraad. Daarna sluit u de SR-PAX2 aan op de camera, met de meegeleverde 3.5mm kabel. Vervolgens kunt u de SR-PAX2, met daarop de camera, op een statief plaatsen. De geluidstoevoer kan via zowel XLR als 3.5mm verlopen. Beide mogelijkheden staan hieronder beschreven:

XLR
De SR-PAX2 beschikt over twee gebalanceerde XLR poorten. U kunt hiervoor de 48V fantoomvoeding optioneel inschakelen. Ook is voor beide XLR poorten, los van elkaar, de power-level instelbaar op Line, Mic en PH.

3.5mm
De SR-PAX2 heeft twee 3.5mm mono ingangen en één 3.5mm stereo ingang. Via een knop kunt u tussen mono en stereo switchen. De voeding is optioneel in te schakelen op 3V en 5V. Ook is voor beide 3.5mm poorten, los van elkaar, de power-level instelbaar op Line, Mic en PH.

U kunt voor beide kanalen van de SR-PAX2 de inputlevel aanpassen met de draaiknoppen. Door een koptelefoon op de SR-PAX2 aan te sluiten bepaalt u eenvoudig het juiste geluidsniveau. Op het scherm van de SR-PAX2 kunt u de volumes van beide kanalen visueel aflezen. De SR-PAX2 werkt op een 9V batterij. Aan de zijkant van de SR-PAX2 bevindt zich een hotshoe, om bijvoorbeeld een microfoonhouder of ontvanger te bevestigen.

Garantie 2 jaar
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.