Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Boya Draadloze Handheld Microfoon BY-HM100 met Zender en Ontvanger Expand

Boya Draadloze Handheld Microfoon BY-HM100 met Zender en Ontvanger

Boya Boya

8004471

Nieuw

1x BY-HM100 microfoon; 1x BY-WXLR8 zender; 1x WM6R Ontvanger; 1x Opbergtas microfoon; 1x Opbergtas zender; 1x Coldshoe adapter voor ontvanger; 1x 3.5 mm kabel; 1x XLR male kabel; 1x Gebruiksaanwijzing

Meer details

3 Stuks

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Boya Draadloze Handheld Microfoon BY-HM100 met Zender en Ontvanger bestaat uit een handheld microfoon met losse draadloze zender en ontvanger. De microfoon en zender zijn verbonden middels een XLR-aansluiting, wat inhoudt dat u later ook andere microfoons en audiobronnen met de zender kunt verbinden. De set wordt compleet geleverd met opbergtasjes en audiokabels. Zo kunt u de set middels een 3.5 mm kabel aansluiten op uw DSLR-camera. Ook is er een XLR-kabel meegeleverd voor verbinding met professionele camera’s of een mengpaneel. Bij de optionele accessoires vindt u een TRS naar TRRS adapter voor koppeling met een smartphone.

Toepassing Boya BY-HM100 met Zender en Ontvanger
Wanneer u het geluid bij een interview of presentatie in hoge kwaliteit wilt registeren, is deze microfoonset een goede keuze. Onder goede omstandigheden hebben de zender en ontvanger een draadloze verbinding van enkele tientallen meters, waardoor u veel bewegingsvrijheid ervaart. De set is universeel te verbinden met vrijwel elke camera. Daarnaast is de XLR-poort van de zender ideaal om de set in de toekomst verder uit te breiden.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.