Alleen online Heavy Duty Lampstatief op Wielen FPT-3604 220 cm Expand

Heavy Duty Lampstatief op Wielen FPT-3604 220 cm

StudioKing StudioKing

572518

Nieuw

1x Lampstatief FPT-3604
1x Zuilklem MC-1030
1x Spigot-adapter
3x Zwenkwiel
1x Inbussleutel met adapter

Meer details

17 Stuks

Magazijn Leverancier

167,00 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De FPT-3604 is een robuust lampstatief met meegeleverde MC-1030 zuilklem. U plaatst de zuilklem eenvoudig op een hoogte naar keuze op het lampstatief, om zo een lamp, microfoon of andere accessoire op de gewenste hoogte te hangen. Hiervoor beschikt de zuilklem over een uniek klemprincipe, zodat de positie op de millimeter nauwkeurig is aan te passen.

De totale hoogte van de FPT-3604 bedraagt 224 cm. U kunt het bovenste deel van de buis (de)monteren met de meegeleverde inbussleutel. Daarnaast is het mogelijk om de drie poten in te klappen, voor een eenvoudig transport in elke auto. De drie zwenkwielen maken het mogelijk om de FPT-3604 te verplaatsen op elke stabiele ondergrond. Eventueel is het mogelijk om één of meerdere extra zuilklemmen mee te bestellen, zodat u meerdere accessoires op het lampstatief bevestigt. U vindt de losse MC-1030 zuilklem bij de optionele accessoires.

Toepassing FPT-3604
De zuilklem heeft een breedte van 32 cm. Aan het uiteinde bevindt zich een adapter. Deze kunt u op twee manieren gebruiken; met spigot of 1/4” schroefdraad. Zo is het mogelijk om vrijwel elke ledlamp of ander product met spigot- of schroefdraad-aansluiting op de zuilklem van de FPT-3604 te plaatsen. Wanneer u de hoogte van de zuilklem wilt aanpassen, knijpt u in de speciale hendel. Wanneer u de hendel loslaat, klemt de zuilklem zich direct weer stevig op de FPT-3604 vast.

Maximum hoogte (Statief) 224 cm
Secties (Statief) 2
Spreiding statiefpoten Ø 88 cm
Vering Statief Geen
Maximum armlengte 32 cm
Gewicht 8,6 Kg
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.