In prijs verlaagd! Alleen online Saramonic Lavalier Microfoon Set UwMic9 TX9 + TX9 + RX9 UHF Draadloos Expand

Saramonic Lavalier Microfoon Set UwMic9 TX9 + TX9 + RX9 UHF Draadloos

Saramonic Saramonic

189443

Nieuw

2x TX9 zender; 1x RX9 ontvanger; 2x Lavalier microfoon; 2x Plopkap; 2x Microfoon houder clip; 1x Male XLR kabel; 1x Male 3.5mm kabel; 1x Hotshoe adapter; 3x Riemclip; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Garantiecertificaat; 1x Verpakking

Meer details

5 Stuks

Magazijn Leverancier

Time left:

407,55 €

incl. btw

429,00 €

-5%

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Lavalier Microfoon Set UwMic9 TX9 + TX9 + RX9 UHF draadloos van Saramonic is een combinatie van zender en ontvanger, welke onderdeel zijn van het UwMic9 systeem. De twee TX9 zenders en de tweekanaals RX9 ontvanger zijn eenvoudig met elkaar te koppelen, door de ingebouwde infraroodmodule, via een automatische scan of handmatig. Bij elk van de twee TX9 zenders wordt een lavaliermicrofoon geleverd, ook wel dasspeldmicrofoon genoemd. U bevestigt de microfoon met de robuuste klem eenvoudig aan de stropdas of het overhemd van de persoon die wordt geïnterviewd. De bijbehorende TX9 zender kan aan de broekzak worden bevestigd, met één van de meegeleverde bevestigingsbeugels. De persoon kan nu vrij bewegen en heeft geen last van een kabel die naar de camera loopt.

U kunt de RX9 ontvanger op de hotshoe-aansluiting van uw camera plaatsen met de meegeleverde adapter en bevestigingsbeugel. De adapter bevat tevens een 1/4" female schroefdraad, waarmee u de RX9 ontvanger op een statief of camera cage kunt plaatsen. U sluit de RX9 vervolgens aan op uw camera met één van de meegeleverde kabels. In de doos zitten zowel een male 3.5mm als male XLR kabel, waardoor het UwMic9 systeem geschikt is voor vrijwel elke (professionele) camera. Denk hierbij aan DSLR camera’s, camcorders, audiomixers en professionele ENG-camera’s.

Professionele kwaliteit
Het UwMic9 systeem staat voor een kristalhelder geluid en bestaat uit betrouwbare apparatuur. Wanneer u de zender en ontvanger uit de verpakking haalt, voelen ze meteen degelijk aan; een robuuste behuizing, goede hardware en een gedetailleerde afwerking zorgen voor een kwaliteitsproduct.

Toepassing
In de praktijk kunt u de TX9 en RX9 op vele manieren gebruiken. Hierbij een voorbeeld: u wilt een interview opnemen met uw DSLR-camera. U sluit de RX9 ontvanger aan op de hotshoe van uw DSLR-camera, met behulp van de adapter. Tevens sluit u een koptelefoon aan op de ‘phone’ poort van de RX9. De persoon die u wilt interviewen geeft u de TX9 zender, met bijbehorende dasspeldmicrofoon. Het interview kan nu plaatsvinden, waarbij u via de koptelefoon live kunt beluisteren of het geluid storingsvrij binnenkomt in de ontvanger. Eventueel is er nog een extra microfoon aan te sluiten, zie hieronder.

UwMic9 uitbreiding
In de UwMic9 range zijn diverse zenders leverbaar. De RX9 ontvanger van deze set heeft de mogelijkheid om twee inputsignalen tegelijkertijd te verwerken. U kunt daardoor twee TX9 zenders verbinden of bijvoorbeeld één TX9 en één HU9 handheldmicrofoon (zie optionele accessoires) of een XLR9 XLR-zender (laatste optie is op bestelling leverbaar). U kunt hiervoor de kanalen los van elkaar instellen. Zie hiervoor de alinea ‘technische specificaties’.

Verschil met UwMic10
De Saramonic UwMic10 en UwMic9 zijn functioneel identiek aan elkaar. Het enige verschil is de reeks frequenties waarop de systemen draaien. De UwMic10 maakt gebruik van de frequenties 614 MHz - 696 MHz en de UwMic9 maakt in plaats daarvan gebruik van 514MHz - 596MHz.

Technische specificaties
De TX9 zender en RX9 ontvanger zijn beide op 96 kanalen in te stellen. U selecteert het juiste kanaal door op de pijltjestoetsen te drukken. Eventueel kunt u in het gebruiksvriendelijke menu de TX9 en RX9 ook automatisch met elkaar koppelen. Er is ook de mogelijkheid om een kanaal te kiezen (A of B) en beide kanalen individueel in- en uit te schakelen op de ontvanger. Per kanaal is ook het outputvolume instelbaar. Verder kunt u de ontvanger in het menu op ‘lock’ zetten, wat voorkomt dat de zender per ongeluk wordt uitgeschakeld. Als laatste kunt u kiezen voor de opties mono en stereo. Wanneer u met één microfoon werkt, adviseren we u om de ontvanger op mono in te stellen. Bij het gebruik van twee microfoons kunt u het beste voor stereo kiezen. Hierbij wordt het geluid van de microfoons op twee losse kanalen (A en B / links en rechts) opgenomen in uw camera, waarbij het geluid in de montage eenvoudig te splitsen en levelen is.

Ook bij de TX9 zender zijn diverse instellingen mogelijk. Denk hierbij aan een lock-functie, mute-functie en RF-functie. Laatstgenoemde is instelbaar op low (10mW), medium (20mW) en high (30mW).

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.