Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Boya 2.4 GHz Duo Lavalier Microfoon Draadloos BY-WM4 Pro-K2 Expand

Boya 2.4 GHz Duo Lavalier Microfoon Draadloos BY-WM4 Pro-K2

Boya Boya

350356

Nieuw

2x WM4 Pro zender; 1x WM4 Pro ontvanger; 2x Microfoon met kabel; 2x Windscherm; 2x Dasspeldclip; 1x Kabel voor camera en computer; 1x Kabel voor smartphone; 1x Coldshoehouder met 1/4" female schroefdraad; 1x Hardcase etui; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Garantiecertificaat

Meer details

120 Stuks

Magazijn Leverancier

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De WM4 Pro van Boya is een voordelige zenderset om geluid tijdens presentaties, interviews en gesprekken op te nemen. Er bestaan twee versies van de WM4 Pro: de K1 en K2. Momenteel bekijkt u de K2, welke geleverd wordt met twee zenders + lavaliermicrofoons. Bij de K1 ontvangt u één zender en lavaliermicrofoon. De zender en ontvanger van de WM4 Pro zijn zeer compact en maken onderling verbinding op de 2.4 GHz frequentie. U sluit de ontvanger eenvoudig aan op uw smartphone, (DSLR-)camera, pc, laptop of MacBook. Hiervoor worden zowel een 3.5 mm TRS- als TRRS-kabel meegeleverd. Voor apparaten zonder 3.5 mm ingang zijn er een Lightning-adapter en een usb-c-adapter beschikbaar. Deze vindt u bij de optionele accessoires.

Verschillen met de WM4

De WM4 Pro is de opvolger van de WM4 en is voorzien van een hogere signaal-ruisverhouding, waardoor u minder achtergrondruis hoort. Daarnaast is de WM4 Pro compacter dan de WM4.

Toepassing WM4 Pro

Wanneer u op zoek bent naar een basis-zenderset voor het opnemen van één of twee stemmen, zijn de WM4 Pro K1 en K2 een goede keuze. Optioneel kunt u het volume instellen met de + en – knop. Verder hoeft u niets in te stellen en kunt u direct aan de slag. Het meegeleverde windscherm zorgt voor minder windruis. Met de clip maakt u de microfooncapsule vast op kleding. Het bereik tussen de zender(s) en ontvanger is maximaal 60 meter.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.