Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Boya 2.4 GHz Duo Lavalier Microfoon Draadloos BY-WM4 Pro-K6 voor Android Expand

Boya 2.4 GHz Duo Lavalier Microfoon Draadloos BY-WM4 Pro-K6 voor Android

Boya Boya

350354

Nieuw

2x WM4 Pro zender; 1x WM4 Pro USB-C ontvanger; 2x Microfoon met kabel; 2x Windscherm; 2x Dasspeldclip; 1x Hardcase etui; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Garantiecertificaat

Meer details

21 Stuks

Magazijn Leverancier

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De WM4 Pro-K6 van Boya is een voordelige zenderset om geluid tijdens presentaties, interviews en gesprekken op te nemen met uw Android-smartphone. De zenders en ontvanger van de WM4 Pro zijn zeer compact en maken onderling verbinding op de 2.4 GHz frequentie. U sluit de ontvanger eenvoudig aan op uw Android-smartphone middels de usb-c-poort. U heeft hier geen kabel voor nodig, omdat de ontvanger van de BY-WM4 Pro-K6 rechtstreeks op uw smartphone wordt aangesloten. De ontvanger werkt ook samen met de meeste andere apparaten met een usb-c-poort, zoals een tablet en laptop.

Verschillen met de WM4

De WM4 Pro is de opvolger van de WM4 en is voorzien van een hogere signaal-ruisverhouding, waardoor u minder achtergrondruis hoort. Daarnaast is de WM4 Pro compacter dan de WM4.

Toepassing WM4 Pro

Wanneer u op zoek bent naar een basis-zenderset voor het makkelijk opnemen van een stem met uw Android-smartphone, dan is de WM4 Pro-K6 een goede keuze. Er worden twee zenders met dasspeldmicrofoon meegeleverd, zodat u het stemgeluid van twee mensen kunt opnemen. Optioneel kunt u het volume instellen met de + en – knop. Verder hoeft u niets in te stellen en kunt u direct aan de slag. Het meegeleverde windscherm zorgt voor minder windruis. Met de clip maakt u de microfooncapsule vast op kleding. Het bereik tussen de zender en ontvanger is maximaal 60 meter.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.