Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Boya Interview Kit BY-DM20 voor iOS en Android Expand

Boya Interview Kit BY-DM20 voor iOS en Android

Boya Boya

350302

Nieuw

1x BY-DM20 controller; 2x Dasspeldmicrofoon met 1,90 m kabel; 2x Dasspeldklem; 2x Windscherm; 1x Lightning naar usb-c kabel; 1x Usb-c naar usb-c kabel; 1x Usb-a naar usb-c kabel; 1x Hardcase etui; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Garantiecertificaat; 1x Verpakking

Meer details

11 Stuks

Magazijn Leverancier

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De BY-DM20 van Boya is een duo-lavaliermicrofoon, welke geschikt is voor iOS, Android (usb-c), pc’s en laptops. U verbindt de BY-DM20 met uw apparaat middels de meegeleverde Lightningkabel, usb-c kabel of usb-a kabel. De twee meegeleverde lavaliermicrofoons kunnen middels de 3.5 mm kabel worden aangesloten op de BY-DM20.

Bijzondere eigenschappen BY-DM20

Voor beiden kanalen kunt u middels de draaiknop zelf het volume regelen. Er is een knop waarmee u kunt schakelen tussen stereo of mono, afhankelijk van het gebruik van één of twee microfoons. Tijdens het opnemen luistert u live mee door een koptelefoon of oordopjes aan te sluiten op de speciale 3.5 mm output. Het is ook mogelijk om een opname achteraf opnieuw te beluisteren. Hiervoor speelt u de opname af op uw apparaat en schuift u de speciale knop op de BY-DM20 van ‘REC’ naar ‘PLAY’.

Toepassing BY-DM20

Wanneer u een gesprek tussen twee mensen wilt opnemen en hierbij goede controle wilt hebben over het geluid, is de BY-DM20 een voordelige optie. Er wordt niet gewerkt met een draadloze verbinding, dus u moet wel vlakbij de mensen staan. Beide microfoonkabels zijn 1,90 meter lang. Het volume van beide microfoons is individueel aanpasbaar. U klemt de BY-DM20 eenvoudig op kleding met de ingebouwde klem. De BY-DM20 werkt op basis van de voeding van uw apparaat (fantoomvoeding), er zijn geen batterijen vereist.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.