Alleen online Falcon Eyes Bi-Color LED Set LP-820TD Expand

Falcon Eyes Bi-Color LED Set LP-820TD

Falcon Eyes Falcon Eyes

2183

Nieuw

2 x Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Dimbaar LP-820TD (met draagtas); 2 x Falcon Eyes Lampstatief W805

Meer details

14 Stuks

Magazijn Leverancier

746,83 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

Deze complete Falcon Eyes Bi-Color LED Set LP-820TD bevat twee dimbare Falcon Eyes Bi-Color LP-820TD LED Lampen en twee Falcon Eyes W805 101-235 cm lampstatieven.

De LED lampen in deze set zijn de nieuwste uitvoering van de verouderde modellen DLP-820 en LP-DB820CT.

Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Dimbaar LP-820TD op 230V
De Falcon Eyes LP-820TD is een professionele Bi-Color LED Lamp die voorzien is van 820 Bi-Color LED's die samen een hoog vermogen van 52W leveren. De kleurtemperatuur van de lamp is traploos instelbaar tussen warm licht (3000 Kelvin) en helder wit licht (7000 Kelvin). De instelling van de kleurtemperatuur wordt op de achterkant van de lamp weergegeven, op het digitale LCD display. Het vermogen en de kleurtemperatuur zijn afzondelijk van elkaar te bedienen. De meegeleverde U-bracket is voorzien van een standaard spigot aansluiting waardoor de lamp op vrijwel ieder lampstatief past, maar ook ergens aan opgehangen kan worden.

De lamp werkt op 230V, maar kan ook door een V-Mount accu gevoed worden, zie: “Optionele Accessoires”. Daarnaast wordt de LP-820TD lamp geleverd met kleppenset en diffuus filters. De kleppenset heeft een zwarte kleur, maar kan bekleed worden met een zilveren laag (met behulp van klittenband). Bi-Color LED lampen produceren vrijwel geen warmte en zijn vrij van flikkering. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor video opnames, maar ook voor product- en portretfotografie.

Falcon Eyes Lampstatief W805 101-235 cm
De Falcon Eyes W805 is een universeel lampstatief. Stevig en toch licht, dus gemakkelijk mee te nemen op locatie. De statieven uit de W-serie hebben geveerde secties die zich gemakkelijk in hoogte laten verstellen.

Bovenop bevindt zich een spigotaansluiting waarop alle gangbare studioapparatuur geplaatst kan worden. Behalve als lampstatief, voor bijvoorbeeld studioflitsers of continuverlichting, kunt u de statieven ook gebruiken om met behulp van optionele accessoires bijvoorbeeld een achtergrondsysteem of reflectorhouder te bouwen. De secties hebben een diameter van 29, 25 en 21 millimeter.

Beschikbaarheid wisselstukken / verbruiksgoederen -
CRI 95
Garantie 2 jaar
Kleur mode Bi-Color
Kleurtemperatuur 3000°K~8000°K
Vermogen LED 49,2 W
Voeding Netspanning / Batterij
Vorm Rechthoekig
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.