Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-384CT met Statief Expand

Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-384CT met Statief

Falcon Eyes Falcon Eyes

2225

Nieuw

2x LED-Lamp DV-384CT-K2; 2x Camera Bracket; 2x LI-ION Accu Laderr; 4 x LI-ION Accu (NP-F750); 2x Hotshoe Adapter; 2x Mini Ball Hoofd; 2x Diffuus Filter; 2x W805

Meer details

31 Stuks

Magazijn Leverancier

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De DV-348V-K2 set van Falcon Eyes bestaat uit twee DV-348V lampen, welke geleverd worden met twee W805 lampstatieven. Dit resulteert in een mooie set, ideaal voor studio- en ENG producties.

De Falcon Eyes DV-348V-K2 is LED paneel met instelbare lichtintensiteit. De 348 LED’s verspreiden bij vol vermogen het licht in een hoek van 40°, en biedt een knippervrije en stabiele verlichting. De lamp heeft een lichte compacte kunststof behuizing en moderne uitstraling. Deze lamp is zeer geschikt voor de veeleisende gebruiker. De lamp is zeer nauwkeurig in te stellen door middel van het digitale display en is ideaal te gebruiken voor op locatie. De kleurtemperatuur van de lamp bedraagt 3000-7000K. Het maximale vermogen is 24,2 watt.

Specificaties Falcon Eyes DV-348-K2
De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een statief door middel van meegeleverd tilting bracket of hotshoe bevestiging. Tevens kunt u de LED lamp op statief en camera bevestigen middels de meegeleverd camera bracket. LED lampen produceren vrijwel geen warmte en door de hoge CRI waarde vrij van flikkering. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor video-opnames, maar ook voor product- en portretfotografie. Optioneel kan de lamp ook gevoed worden door een optionele stroomadapter (SP-AC15V/3A, 

Op de meegeleverde accu’s (Sony compatibel) wordt een garantietermijn gegeven van 1 jaar.

Vermogen LED 24,2 W
Kleur mode Bi-Color
Kleurtemperatuur 3000°K~7000°K
Batterijtype Li-ion 7.4V : NP-F750
Beschikbaarheid wisselstukken / verbruiksgoederen -
Garantie 2 jaar
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.