Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Dimbaar BL-10TD op Accu

Falcon Eyes Falcon Eyes

290770

Nieuw

1x Falcon Eyes BL-10TD
1x Falcon Eyes Accu BL-6-BP
1x Acculader voor BL-6-BP
1x Falcon Eyes Handgreep MP-155B (met spigot en 1/4" female schroefdraad)
1x Reflector
1x Beschermkap
2x Voedingskabel, 1x Stroomadapter
1x Montagebeugel (met universeel spigot)
1x Draagtas met opvulschuim

Meer details

9 Stuks

Magazijn Leverancier

569,00 €

incl. btw

Op voorraad
559052a9630d3a356c357edea013297e.jpg

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

De Falcon Eyes BL-10TD is een krachtige studio-LED-lamp, welke onmisbaar is bij foto- en videografie in zowel uw studio als op locatie. Deze dimbare lamp is onderdeel van een serie krachtige LED-lampen van Falcon Eyes, waarbij u de gewenste instellingen volledig zelf bepaalt. Dit doet u eenvoudig via het touchscreen LED-display op de achterzijde. Wilt u meer of minder vermogen gebruiken, of juist een andere kleurtemperatuur? Geen probleem! De BL-10TD is zowel in vermogen als kleurtemperatuur traploos instelbaar. Hierbij heeft u de keuze uit bijvoorbeeld warmwit licht (3000K), daglicht (5600K), diep blauw licht (8000K) en alles dat daar tussenin ligt. De CRI-waarde van 95 zorgt daarbij voor natuurlijke kleuren. U kunt de LED-lamp op vier verschillende kanalen instellen, waarmee u de mogelijkheid heeft meerdere lampen met elkaar te verbinden. De lamp werkt op zowel accu als netstroom.

De BL-10TD beschikt over een Bowens bajonetaansluiting.
Aan de onderzijde bevindt zich een universele spigotaansluiting, waarmee u de LED-lamp op een statief kunt plaatsen. Het lichte gewicht en de meegeleverde draagtas zorgen ervoor dat u het geheel eenvoudig en veilig meeneemt.

Toepassing Falcon Eyes BL-10TD
Om de LED-lamp middels accu te gebruiken, plaatst u de BL-6-BP accu in het compartiment aan de achterzijde. De ingebouwde motorkoeling schakelt u in en uit middels de 'fan'-knop op de achterzijde. Wanneer u de motorkoeling hebt ingeschakeld kunt u de lamp tot 100% vermogen gebruiken; indien uitgeschakeld kunt u tot 25% van het vermogen gebruiken. Vervolgens stelt u de BL-10TD eenvoudig in via het overzichtelijke LED-display. Behalve op statief kunt u de lamp ook met uw hand gebruiken. Bevestig hiervoor de montagebeugel aan het 1/4" schroefdraad van de meegeleverde Falcon Eyes handgreep MP-155B.

Om de Falcon Eyes lamp met andere lampen te synchroniseren drukt u op de 'CH'-knop op de display. Vervolgens stelt u de verschillende lampen in op hetzelfde kanaal (A, B, C of D). Middels de Falcon Eyes RC-6 afstandsbediening kunt u ook nog draadloos, op afstand, de instellingen van meerdere lampen tegelijk bepalen. Deze RC-6 is optioneel verkrijgbaar. Eveneens is een extra accu apart verkrijgbaar, zodat u de LED-lamp zo lang mogelijk kunt gebruiken.

Afmetingen 25,8 x 15,9 cm
CRI 95
Gewicht 1,88 kg
Kleur mode Bi-Color
Kleurtemperatuur 3000°K~8000°K
Koelventilator Ja
Koppeling voor toebehoren Bowens S-type (compatibel) - illuStar
Regelbereik lichtstroom Traploos instelbaar
Vermogen LED 100 W
Voeding Netspanning / Batterij