Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Boya Universele Compacte Shotgun Richtmicrofoon BY-MM1 Expand

Boya Universele Compacte Shotgun Richtmicrofoon BY-MM1

Boya Boya

350282

Nieuw

1 x Microfoon; 1 x Dead kitten windkap; 1 x Microfoonhouder; 1 x 3,5 mm Smartphone adapter (TRRS); 1 x 3,5 mm Adapter (TRS); 1 x Etui; Garantiekaart; Handleiding; Kleurenverpakking

Meer details

813 Stuks

Magazijn Leverancier

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Boya BY-MM1 is een universele compacte Shotgun Richtmicrofoon, die speciaal is ontworpen om de geluidskwaliteit van video's te verbeteren, ten opzichte van de ingebouwde microfoons. De BY-MM1 heeft een compact formaat en is gemaakt van aluminium. De BY-MM1 werkt zonder batterij, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de batterijstatus (mits uw camera fantoomvoeding levert). Inbegrepen in de doos is een anti-shock mount, die effectief ongewenste trillingen en geluidsoverlast kan verminderen. Ook inbegrepen is een robuuste windkap, die speciaal kan worden gebruikt om wind en buitengeluiden te minimaliseren bij een outdoor opname.

Kenmerken
Compact formaat
Compatible met smartphones, DSLR camera's, camcorders, PCs, etc.
Robuuste metalen constructie
Geen batterij nodig
Windkap inbegrepen

Toepassing Boya BY-MM1 Microfoon
Met de meegeleverde TRS-kabel en TRRS-uitgangskabel, kan de BY-MM1 worden gebruikt op smartphones, camera's, camcorders, geluidsrecorders, pc's en andere audio / video-opnameapparaten.

BY-MM1 vs. BY-MM1+
De nieuwe + versie van de BY-MM1 heeft een hogere gevoeligheid en produceert minder ruis. Daarnaast wordt er een Rycote Lyre beugel meegeleverd, welke ongewenst geluid bij beweging tot een minimum beperkt. De + versie wordt geleverd met een plopkap én windscherm.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.