Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Boya Video Shotgun Richtmicrofoon BY-BM3030 Expand

Boya Video Shotgun Richtmicrofoon BY-BM3030

Boya Boya

350236

Nieuw

1x BY-BM3030 microfoon; 1x Windscherm; 1x Deadcat plopkap; 1x Opbergzakje; 1x Garantiecertificaat; 1x Verpakking

Meer details

13 Stuks

Magazijn Leverancier

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De BY-BM3030 van Boya is een supercardioïde condensator richtmicrofoon, welke geschikt is voor algemene geluidsregistratie, bijvoorbeeld op locatie. De BY-BM3030 is compatibel met spiegelreflexcamera's, camcorders en audiorecorders. Voor een betrouwbaar geluid is deze richtmicrofoon uitgerust met een ingebouwde schokdemper. Hierdoor worden onnodige trillingen tot een minimum beperkt. Het windfilter zorgt hierbij voor minder windruis.

Technische details BY-BM3030
U bevestigt de richtmicrofoon op uw camera middels de 1/4" female schroefdraadaansluiting of coldshoe. Middels de meegeleverde 3.5 mm kabel verbindt u uw camera met de microfoon. U schakelt de BY-BM3030 in met de on/off-knop, waarna de microfoon direct klaar is voor gebruik. Met het controlelampje ziet u of de microfoon is ingeschakeld. De BY-BM3030 wordt van stroom voorzien met twee aa-batterijen. De batterijen houden het tot wel 150 uur vol. Een ingebouwde koptelefoonplug maakt het mogelijk om live met de opname mee te luisteren.

Toepassing BY-BM3030
Met de BY-BM3030 registreert u gesprekken, vergaderingen, presentaties en optredens in hoge kwaliteit. De BY-BM3030 is universeel inzetbaar, voor gebruik met camera’s.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.