Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Saramonic Shotgun Microfoon Vmic Stereo Expand

Saramonic Shotgun Microfoon Vmic Stereo

Saramonic Saramonic

189465

Nieuw

1x Saramonic Shotgun Microfoon Vmic Stereo; 1x 3.5 mm kabel; 1x Gebruiksaanwijzing; 1x Garantiekaart;1x Kleurenverpakking met opvul-foam

Meer details

3 Stuks

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Saramonic Shotgun Microfoon Vmic Stereo is een stereo cardioide condensatormicrofoon met een cardioide richtingskarakteristiek. De Vmic Stereo is speciaal gemaakt voor DSLR-camera’s en videocamera’s. De metalen behuizing van de Vmic Stereo garandeert een hoge betrouwbaarheid. U plaatst de Vmic Stereo eenvoudig op uw camera middels de coldshoe- of schroefdraadaansluiting. U sluit de Vmic Stereo met de meegeleverde kabel aan op uw camera. Middels een adapter (zie optionele accessoires) is de Vmic Stereo ook geschikt voor smartphones. Om de Vmic Stereo te gebruiken plaatst u twee AA-batterijen (niet inbegrepen).

Vmic vs. Vmic Pro vs.Vmic Stereo
De Pro-versie van de Vmic kan beter overweg met lage tonen; geluid wordt geregistreerd vanaf 20 Hz ten opzichte van 35 Hz van de niet-pro versie. Ook is de gevoeligheid verbeterd, van -40dB ten opzichte van -30dB +/- 1dB / 0dB=1V/Pa, 1kHz. De Vmic Stereo beschikt daarentegen over een twee microfooncapsules X/Y voor het registreren van stereogeluid.

Toepassing Saramonic Shotgun Microfoon Vmic Stereo
De Vmic Stereo is onmisbaar bij algemene geluidregistratie in zowel uw studio als op locatie. Met het meegeleverde windscherm is de Vmic ook buiten inzetbaar. Optioneel past u met een schakelaar de level aan naar -10 dB of +20 dB. Ook is er een low-cut filter aanwezig, om geluiden met een lagere frequentie dan 150 Hz weg te filteren. Met de high frequency boost verbetert u de hoorbaarheid van het stemgeluid. Om de geluidskwaliteit live te beoordelen kunt u rechtstreeks een koptelefoon aansluiten op de Vmic.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.