Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Saramonic Shotgun Microfoon CamMic+ Expand

Saramonic Shotgun Microfoon CamMic+

Saramonic Saramonic

189458

Nieuw

1x Saramonic Shotgun Microfoon CamMic+;1x 3.5 jackplug kabel; 1x Garantie bewijs; 1x Full-color verpakking

Meer details

2 Stuks

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Saramonic CamMic+ is een stevige lichtgewicht shotgun-microfoon welke een hoogwaardige kwaliteit geluid doorzet naar uw DSLR- camera, videocamera en smartphone. Ideaal voor bijvoorbeeld interviews, vlogs en ENG-producties. Uniek aan de microfoon is de speciale shockmount, deze is ontworpen om ongewenst geluid tegen te gaan zonder in te leveren op de kwaliteit van het geluid. Naast de shockmount wordt de CamMic+ geleverd met een stevige plopkap, ook deze voorkomt dat er ongewenst geluid zoals windruis in de opname komt. De CamMic+ wordt gevoed door één AA-batterij. 

Toepassing Saramonic Shotgun Microfoon CamMic+
Met de CamMic+ bent u altijd verzekerd van goed geluid bij uw opnames. U stelt hem eenvoudig in middels de 3-positie aan/uit knop. Naast de aan en uit functie kunt u er ook voor kiezen om het 80Hz high-pass filter aan te zetten. Hiermee voorkomt u storende geluiden tijdens lawaaierige opnames. De microfoon is het ideale hulpmiddel wanneer u een plug en play oplossing nodig hebt voor uw geluidsopnames. Denk hierbij aan vlogs, interviews en ENG-producties. Binnen 10 seconden hebt u de microfoon aangesloten op uw camera en kunt u beginnen met filmen. Wanneer de CamMic+ aan staat zal er een blauw lampje branden, indien de batterij bijna leeg is zal deze rood branden. 

 

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.