Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Saramonic Cardioide Condensator Microfoon SR-PMIC1 Expand

Saramonic Cardioide Condensator Microfoon SR-PMIC1

Saramonic Saramonic

189455

Nieuw

1x Supercardio�de Condensatormicrofoon SR-PMIC1;1x Plopkap;1x 3,5mm Jackplug-kabel;1x Gebruiksaanwijzing;1x Blisterverpakking

Meer details

3 Stuks

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De SR-PMIC1 van Saramonic is een compacte, supercardioïde condensatormicrofoon, welke uitermate geschikt is voor zang- en spraakopnames. De microfoon is geschikt voor de DSLR-camera en camcorders. Met de SR-PMIC1 zorgt u ervoor dat het algemene omgevingsgeluid in zeer hoge kwaliteit wordt geregistreerd, ook bij lagere frequenties. Door de meegeleverde plopkap maakt u (ook buiten) een geruisloze en vloeiende opname. Naast een hotshoe-connector bevindt zich aan de onderkant ook 1/4" female schroefdraad.

Toepassing Saramonic Supercardioïde Condensatormicrofoon SR-PMIC1
U bevestigt de microfoon op de hotshoe van uw camera of camcorder, waarna u de 3,5mm plug in uw camera stopt. Omdat de SR-PMIC1 geen batterij bevat, functioneert de microfoon zonder energietoevoer. Zo vergeet u nooit uw microfoon aan- of uit te zetten; u hoeft enkel uw camera aan te zetten. Het geluid wordt vervolgens supercardioïde opgevangen, wat betekent dat geluiden voornamelijk van de voorkant worden opgenomen en een groot gedeelte van het geluid van de achterzijde wordt geblokkeerd. Hierdoor krijgt het geluid meer detail en karakter, waardoor ook (stem)geluid van enkele meters ver nog hoorbaar is. Middels de ingebouwde knop kunt u een low-cut filter in- en uitschakelen, om geluiden met een lage frequentie weg te filteren voor een duidelijke geluidsopname.

 

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.