Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Saramonic Mini Condensator Richtmicrofoon SR-M3 Expand

Saramonic Mini Condensator Richtmicrofoon SR-M3

Saramonic Saramonic

189446

Nieuw

1x SR-M3 microfoon; 1x Windkap; 1x Verpakking

Meer details

1 Item

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De SR-M3 van Saramonic is een compacte condensator richtmicrofoon. U plaatst de SR-M3 op de hotshoe van uw camera, waarna u de 3.5mm plug in uw camera stopt. Vervolgens zorgt de SR-M3 ervoor dat u het algemene omgevingsgeluid in hoge kwaliteit registreert. De meegeleverde windkap zorgt ervoor dat u ook buiten een geruisloze opname maakt. Naast een hotshoe connector bevindt zich aan de onderkant ook een 1/4” female schroefdraad.

Toepassing SR-M3
U kunt de SR-M3 op uw camera plaatsen en gebruiken bij het vastleggen van omgevingsgeluid. Het betreft hier een richtmicrofoon, waardoor ook (stem)geluid van enkele meters ver nog hoorbaar is. Daarnaast is het mogelijk om een tweede microfoon met 3.5mm male kabel op de SR-M3 aan te sluiten. Dit zorgt ervoor dat het geluid van zowel de SR-M3 als de tweede microfoon door de camera wordt opgenomen. Met de 3.5mm koptelefooningang kunt u het geluid real-time beluisteren. Middels de ingebouwde knoppen kunt u een low-cut filter in- en uitschakelen en daarnaast een +10db gain toepassen, om het geluid te versterken.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.