Alleen online StudioKing Bi-Color LED Ringlamp Set SKRL10 Expand

StudioKing Bi-Color LED Ringlamp Set SKRL10

StudioKing StudioKing

572066

Nieuw

1x StudioKing Bi-color Dimbare LED Ringlamp
1x Universele spigotadapter met tilting bracket
1x Tafelstatief (uitschuifbaar)
1x Smartphonehouder (geschikt voor 53 tot 72 mm)
1x Flexibele stang
1x Micro-USB laadkabel

Meer details

643 Stuks

Magazijn Leverancier

62,95 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De StudioKing Bi-Color LED Ringlamp Set SKRL10 is een universele vloggersset, bestaande uit een dimbare bi-color LED-ringlamp, tafelstatief en smartphonehouder. De set is een handige oplossing wanneer u foto's of video's (van uzelf) wilt maken met een smartphone, waarbij nét dat beetje extra licht wenselijk is en waarbij u het licht perfect op de omgeving wilt afstemmen.

De ringlamp beschikt over 120 kleine LED-lampjes, die zich onder een diffuser bevinden. Gezamenlijk genereren deze een vermogen van 10 Watt. De kleurtemperatuur van de LED-lamp kunt u zelf instellen van 3200K (warm geel licht) tot 5600K (daglicht), en alles dat daar tussenin ligt. Bovendien kunt u het vermogen van de lamp ook zelf bepalen. U ziet direct het effect van het LED-licht in uw opname.

De stroomvoorziening vindt plaats via de meegeleverde micro-USB-kabel. Hiermee kunt u de StudioKing SKRL10 bijvoorbeeld aansluiten op uw laptop/computer, of op netstroom (netstroomadapter niet inbegrepen). Om smartphone-opnames te maken kunt u uw mobiele telefoon in de meegeleverde mobielhouder plaatsen. Deze wordt op de flexibele stang bevestigd, zodat u uw smartphone zelf in de gewenste positie kunt zetten. De houder is geschikt voor mobiele telefoons met een breedte tussen de 53 en 72 mm. Aan de onderzijde van de ringlamp bevindt zich een spigotadapter. Hiermee kunt u de StudioKing-lamp op het meegeleverde tafelstatief bevestigen. Het mechanisme aan de spigotadapter zorgt ervoor dat u de lamp 360 graden kunt draaien en deze kunt kantelen. Zo kunt u dus de lamp, uw smartphone én het statief compleet naar eigen voorkeur positioneren.

Toepassing StudioKing Bi-Color LED Ringlamp Set SKRL10
De lamp bevestigt u via de standaard spigotaansluiting eenvoudig op het tafelstatief. Om de LED-lamp in combinatie met uw smartphone te gebruiken maakt u de draairing van de houder los. Vervolgens drukt u de smartphonehouder vast op de flexibele stang en draait u de ring weer vast. Daarna kunt u uw smartphone in de houder plaatsen.

Zodra u de ringlamp van stroom voorziet zal deze automatisch opstarten. Middels de rechter draaiknop op de body stelt u vervolgens de gewenste kleurtemperatuur in; de linker draaiknop gebruikt u om het gewenste vermogen te bepalen. Nu bent u klaar om de perfecte opname te maken!

Overige specificaties
• Min. statiefhoogte: 31 cm
• Max. statiefhoogte: 47,5 cm
• Lengte micro-USB-kabel: 150 cm
• Hoogte flexibele stang: 13,5 cm

Vermogen LED 10 W
Aantal LED’s 40
Kleur mode Bi-Color
Kleurtemperatuur 3200 / 4300 / 5600 °K
CRI 87
Vorm Octogonaal / Rond
Voeding USB
Voedingsadapter -
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.