Alleen online Pixel TTL Speedlite Camera Flitser X800N Standaard voor Nikon Expand

Pixel TTL Speedlite Camera Flitser X800N Standaard voor Nikon

Pixel Pixel

3939461

Nieuw

1 x Cameraflitser; 1 x Tas; 1 x tafel standaard SF-18; 1 x Flash Bounce; Kleurenverpakking; Handleiding (Engels)

Meer details

2 Stuks

Magazijn Leverancier

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

149,00 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Pixel Camera Flitser X800N Standaard voor Nikon is een makkelijk hanteerbare cameraflitser met veel mogelijkheden. De flitser beschikt over digitale TTL autofocus en is geschikt voor HSS (High Speed Sync) dankzij de maximale flitssynchronisatiesnelheid van 1/8000s. Deze flitser heeft de volgende kenmerken: LCD, handmatige en automatische zoom, rood hulplicht voor scherpstelling in het donker/schemer, TTL meting, automatische sluiter instelling, stops instelbaar (van 1/1-1/128), bounce head, ingebouwde slave, ingebouwde reflectorplaat, automatische power saving functie, accurate en consistente flitsen, 180 flitsen op vol vermogen, oververhitting beveiligingssysteem, auto shutter speed setting en rode ogen reductie. De Pixel X800N kan via een mini USB aansluiting aangesloten worden op een PC, om zo de firmware bij te werken.

Mogelijkheden Pixel TTL Camera Flitser X800N Standaard

De Pixel cameraflitser kan eenvoudig uitgebreid worden met een breed scala aan strobistaccessoires zoals bijvoorbeeld de Falcon Eyes SGA-K9 strobist set. Maar er zijn ook vele losse accessoires in verkrijgbaar, zoals diffuusbollen, softboxen, kleppenset of een conische snoot. Deze kunnen met behulp van de universele CA-SGU adapter bevestigd worden.

Ook verkrijgbaar: de X800N Pro

De Pro versie van de X800N is exact hetzelfde als de standaard X800N, maar dan met één belangrijke toevoeging: de X800N Pro heeft een ingebouwde 2.4GHz ontvanger. U kunt deze aansturen met de King Pro zender. Zo kunnen één of meerdere flitsers met de King Pro communiceren, zelfs wanneer er objecten tussen staan.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.