In prijs verlaagd! Boya USB Studio Microfoon BY-PM500 Expand

Boya USB Studio Microfoon BY-PM500

Boya Boya

350312

Nieuw

1x BY-PM500 Studiomicrofoon
1x Verstelbare bureaustandaard
1x USB-C-kabel
1x USB-A-kabel
1x Microfoonbescherming schuim
1x Handleiding

Meer details

41 Stuks

Magazijn Leverancier

Time left:

85,45 €

incl. btw

89,95 €

-5%

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Boya USB Studio Microfoon BY-PM500 is een condensatormicrofoon, welke uitermate geschikt is voor opname van spraak, interviews, conference calls, zang, instrumenten, podcasts en meer. De BY-PM500 is uiterst functioneel en beschikt over de volgende twee opnamekarakteristieken:

• Cardioïde: geluiden van de voorzijde worden opgenomen; geluiden van andere kanten worden genegeerd. Geschikt voor registratie van bijvoorbeeld dialogen, podcasts en speeches.
• Omnidirectioneel: geluiden van alle zijden worden gelijkmatig opgenomen. Geschikt voor een levendige, natuurlijke registratie van bijvoorbeeld stemgeluiden, gesprekken en omgeving.

De studiomicrofoon is geschikt voor Windows en MacOS, dankzij de meegeleverde usb-a- en usb-c-kabel. De meeste andere apparaten met eeb usb-c-poort, waaronder smartphones en tablets, zijn ook geschikt voor gebruik met de PM-500. Middels software naar keuze, bijvoorbeeld Audacity of Audition, maakt u eenvoudig geluidsopnames en slaat u deze direct op. Het aangesloten apparaat zorgt eveneens voor de stroomvoorziening van de microfoon. Zodoende heeft u geen batterijen nodig.

Toepassing BY-PM500
Om de microfoon te gebruiken draait u de schroeven van de houder los. Vervolgens zet u de microfoon in de gewenste stand, waarna u de schroeven weer vast draait. Middels de usb-kabels verbindt u de ingebouwde usb-aansluiting met de usb-poort van uw computer, tablet of smartphone. Opgenomen geluid kunt u ook in real-time beluisteren. Hiervoor verbindt u uw koptelefoon via de 3.5 mm-uitgang met de microfoon. Deze uitgang bevindt zich aan de onderzijde. Wij adviseren het gebruik van de Boya BY-HP2 koptelefoon. Op de voorzijde van de microfoon bevindt zich eveneens een volumeregelaar en knop om te wisselen tussen de richtkarakteristieken. Daarnaast kunt u BY-PM500 ook op een statief plaatsen, middels de 5/8” female schroefdraad aan de onderzijde.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.