In prijs verlaagd! Alleen online Nieuw Boya USB Studio Microfoon BY-PM300 Expand

Boya USB Studio Microfoon BY-PM300

Boya Boya

350317

Nieuw

1x Boya BY-PM300 Studiomicrofoon
1x Bureaustandaard met verstel-knoppen
1x USB-C naar USB-C kabel
1x USB-C naar USB-A kabel
1x Exclusieve garantiekaart (3 jaar)
1x Handleiding
1x Full-color verpakking

Meer details

4 Stuks

Magazijn Leverancier

Time left:

92,10 €

incl. btw

96,95 €

-5%

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De BY-PM300 van Boya is een plug & play USB-studiomicrofoon die universeel inzetbaar is voor iedere opname vanuit uw huis of studio. Het is een noise-cancelling microfoon dankzij de cardioïde richtkarakteristiek. Dit zorgt ervoor dat geluiden van de voorzijde worden opgenomen en omgevingsgeluid en ruis worden weggefilterd. De BY-PM300 is geschikt voor praktisch ieder Android / Windows / macOS apparaat.

De microfoon wordt geleverd met een robuuste bureaustandaard. Hierop zitten een aantal knoppen waarmee u de positie en hoek van de microfoon kunt aanpassen, zodat u deze perfect in positie kunt plaatsen. Aan de achterzijde is een 3.5mm aansluiting ingebouwd. Door een koptelefoon of oordoppen aan te sluiten (deze vindt u ook bij de optionele accessoires) kunt u uw opname in real-time beluisteren. U kunt handmatig het volume regelen of deze volledig uit- en inschakelen met behulp van de mute/unmute functie.

Bij dit artikel ontvangt u een USB-C naar USB-A kabel en een USB-C naar USB-C kabel. Hierdoor is de studiomicrofoon geschikt voor Windows, Android en macOS (mits deze over een USB-C of USB-A aansluiting beschikt). Het apparaat waarop u de BY-PM300 aansluit zorgt voor de stroomvoorziening, waardoor u dus geen batterijen nodig hebt. De microfoonkabel is 1,2m lang dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u kabel tekort komt.

Toepassing Boya BY-PM300
Deze noise-cancelling microfoon is een betaalbare, breed inzetbare oplossing voor de moderne gebruiker. Zo'n microfoon is specifiek bedoeld om op een afstand van enkele tientallen centimers stemgeluid met veel detail op te nemen. In de praktijk komt de BY-PM300 tot zijn recht in iedere situatie waarin spraakopnames worden gemaakt, bijvoorbeeld door content creators. Denk hierbij aan podcasts, vlogs, Tiktok, Instagram video's of Twitch-streams. Maar ook tijdens online vergaderingen - bijvoorbeeld Zoom of MS Teams calls - en Skype gesprekken is deze microfoon een welkome toevoeging.

Plug de connector in uw pc, laptop of zelfs smartphone, en begin direct uw opname! Met behulp van software naar keuze (o.a. Audacity of Audition) maakt u eenvoudig geluidsopnames en slaat u deze direct op.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.