Vanuit uw land kunnen geen bestellingen worden geplaatst. United States

Alleen online Falcon Eyes Flexibel RGB LED Paneel RX-824-K1 63x63 cm Expand

Falcon Eyes Flexibel RGB LED Paneel RX-824-K1 63x63 cm

Falcon Eyes Falcon Eyes

290762

Nieuw

1x Falcon Eyes RX-824-K1 Flexibele LED-mat
1x Softbox
1x Honingraat
1x Control unit
1x X-Stang
1x Tilting bracket
1x Netstroomkabel (EU type)
2x Klittenbandset
2x Antenne
1x Draagriem
1x Transportkoffer

Meer details

12 Stuks

Magazijn Leverancier

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Voorraad in realtime

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

Het Falcon Eyes Flexibel RGB LED Paneel RX-824-K1 63x63 cm is een flexibele LED-lamp voor zowel video- als foto-opnames, die u bovendien kunt bedienen met uw smartphone (zowel Android als iOS). De LED-mat is in iedere hoek te vouwen, werkt op zowel accu als netstroom en levert een vermogen van maar liefst 150W. Deze multi-inzetbaarheid maakt de lamp uitermate geschikt voor iedere creatieve fotograaf of cameraman.

De lamp is voorzien van 2x 384 kleine LED-lampjes, die gezamenlijk een vermogen van 150 Watt leveren. Daarbij kunt u vanwege de hoge CRI-waarde van 95 altijd rekenen op natuurlijke kleuren. De kleurtemperatuur kunt u zelf instellen van 2800K (warm geel licht) tot 5600K (daglicht) en 10.000K (helder blauw licht), en alles dat daar tussenin ligt. Bovendien kunt u het vermogen van de lamp ook zelf bepalen. Indien u de kleursamenstelling net iets anders wilt instellen is dat ook geen probleem. De RX-824-K1 beschikt namelijk over een RGB-modus, waarmee u de kleuren zelf kunt mengen. Daarnaast heeft u de beschikking over voorgeprogammeerde thema-effecten en gel-filters van Rosco en Lee. Tot slot kunt u middels inbegrepen accessoires het licht ook nog verzachten (softbox) of juist meer sturen (honingraat).

Middels de inbegrepen X-bracket kunt u het geheel eenvoudig op een statief bevestigen (zie optionele accessoires). De LED-mat is op de achterzijde voorzien van klittenband, zodat u deze ook gemakkelijk aan diverse achtergronden kunt vastmaken. De LED-mat is spatwaterdicht. Verder beschikt de control unit over een ingebouwde ventilator voor koeling, die automatisch inschakelt wanneer dat nodig is. Op een halve meter afstand bedraagt de geluidsopbrengst van de controller 33,5 db. Verlengkabels zijn eventueel optioneel verkrijgbaar om deze verder van het onderwerp te kunnen plaatsen.  

Vijf verschillende modi
De RX-824-K1 biedt u een grote verscheidenheid aan bedieningsmodi:

• CCT-modus: helderheid en kleurtemperatuur (2800K-10.000K)
• RGB-modus: elke kleur instellen (van 0 tot 255)
• HSI-modus: kleurtint, verzadiging en intensiteit (0 tot 100%)
• Filter-modus: 20 Rosco-filters en 20 Lee-filters
• Thema-modus: zwaailichten, kaarslicht, onweer (instelbaar qua snelheid)

Multifunctionele bediening
U kunt de RX-824-K1 aansturen middels de meegeleverde control unit, als ook met uw smartphone of DMX. Voor bediening met de controller gebruikt u daarvoor het OLED touchscreen. Wanneer u het geheel liever via uw smartphone aanstuurt, kunt u dit doen via de gratis apps voor Android of iPhone. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van Bluetooth 5.0.
Tenslotte is het ook mogelijk om de LED-mat te bedienen op basis van het DMX512 protocol.

Toepassing Falcon Eyes Flexibel RGB LED Paneel RX-824-K1 63x63 cm
De LED-mat is uitermate geschikt wanneer u het licht op het onderwerp volledig zelf wil controleren. In theorie kunt u de lamp zelfs in 360 graden vouwen. Pas de kleurtemperatuur aan op basis van het omgevingslicht, of zorg juist voor een gekleurde gloed voor extra sfeer. Daarbij kunt u de RX-824-K1 zowel in uw studio als op locatie gebruiken. Naast een netstroomadapter bevindt zich namelijk een V-mountaansluiting op de controller (accu's optioneel verkrijgbaar). Vanwege het lichte gewicht en de meegeleverde transportkoffer neemt u het geheel overal veilig en eenvoudig mee naartoe.

Regelbereik lichtstroom 0~100%
Vermogen LED 150 W
Aantal LED’s 768
Kleur mode RBG + HSI
Kleurtemperatuur 2800°K ~10000°K
CRI 95
Koelventilator Ja
DMX-512 RJ-45 in en uitgang
Batterijtype V-Mount / V-Lock
Besturingssysteem Android & iPhone app
Vorm Vierkantig
Voeding Netspanning / Batterij
Draagtas Inclusief
Afmetingen 610 x 46 cm
Gewicht 0,97 Kg
Garantie 2 jaar
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.