In prijs verlaagd! Alleen online Nieuw Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Dimbaar S30TD op 230V Expand

Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Dimbaar S30TD op 230V

Falcon Eyes Falcon Eyes

290922

Nieuw

1x Falcon Eyes LED-spotlamp S30TD (Bowens)
1x Reflector
1x Control unit met draagkoord
1x Draagtas
1x Lamphouder met universele spigotaansluiting
1x Netstroomkabel

Meer details

8 Stuks

Magazijn Leverancier

Time left:

1 044,05 €

incl. btw

1 099,00 €

-5%

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De S30TD van Falcon Eyes is een krachtige, moderne bi-color LED-spotlamp voor de professionele en veeleisende gebruiker. De power-LED heeft een vermogen van 300 Watt en levert een lux-waarde van maar liefst 270.000 op een halve meter. U kunt de lamp qua vermogen instellen, de kleurtemperatuur bepalen, gebruikmaken van voorgeprogrammeerde thema-effecten en op afstand bedienen met uw smartphone.

De LED-lamp is bi-color, wat betekent dat de kleurtemperatuur vrij instelbaar is. Hierbij hebt u de keuze van 2500K (warm geel licht) tot 5600K (daglicht) en 9999K (helder blauw licht), en alles dat daar tussenin ligt. Hiermee kunt u de softlamp precies afstemmen op het omgevingslicht. Ook kunt u het vermogen traploos instellen van 0 tot 100%. Vanwege de CRI-waarde van 96, waarmee de kleur-echtheid wordt aangeduid, kunt u altijd rekenen op natuurlijke kleuren.

U kunt de lamp op twee manieren bedienen. Dit kan via de meegeleverde control unit, maar kan ook op afstand via uw smartphone of tablet via de gratis DeSal+ app. Zo hoeft u niet langer steeds naar de lamp toe te lopen. De DeSal+ app werkt middels Bluetooth en is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android.

Bij dit artikel ontvangt u standaard een reflector, waarmee u het licht kunt bundelen. Met behulp van een softbox (optioneel verkrijgbaar) kunt u het licht nog extra verzachten. De LED-lamp wordt geleverd in een houder, waarmee u de lamp zelf qua hoek kunt positioneren. Aan de onderzijde beschikt de houder over een standaard spigot-aansluiting. Hiermee kunt u de lamp op ieder gangbaar statief plaatsen. U kunt de lamp gebruiken met behulp van de meegeleverde netstroomadapter, maar u kunt de lamp ook op locatie gebruiken door gebruik te maken van een optioneel verkrijgbare V-mount accu. De ingebouwde motorkoeling zorgt ervoor dat de S30TD niet oververhit zal raken. Deze motorkoeling heeft een geluidsopbrengst van slechts 36.4 dB op een halve meter, waardoor deze uw videoregistraties niet zal verstoren.

Overige features van de lamp
• Aansluiting: Bowens
• Stralingshoek van het LED-licht: 28 graden (met reflector)
• Thema-effecten: 9 pre-sets, waaronder flitslicht, TV-licht en kaarslicht
• Bediening via smartphone: via gratis DeSal+ app (Bluetooth)
• DMX-aansluiting: ja

Toepassing Falcon Eyes S30TD
De LED-lamp is een multifunctionele oplossing voor de (semi-)professionele gebruiker. Zo is de S30TD een ideale oplossing voor videoregistraties. Denk aan interviews en presentaties, of voor gebruik door content creators voor bijvoorbeeld het maken van vlogs of YouTube video's. Ook voor bijvoorbeeld product- of portretfotografie is deze lamp een handige oplossing. Omdat u zowel op netstroom als met een V-mount accu kunt werken kunt u de lamp in uw studio en op locatie gebruiken. Waarvoor u de lamp ook gebruikt, de S30TD is een ideale oplossing als u op zoek bent naar een moderne LED-lamp die over een grote hoeveelheid licht moet beschikken of u op grotere afstanden van het onderwerp wilt werken.

Koppeling toestel Bowens S-type & illuStar (compatibel)
Vermogen LED 300 W
Kleur mode Bi-Color
Kleurtemperatuur 2500~9999°K
CRI 96
Koelventilator Ja
DMX-512 Ja
Batterijtype V-Mount / V-Lock
Voeding Netspanning / Batterij
Draagtas Inclusief
Garantie 2 jaar
Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.