In prijs verlaagd! Alleen online Orangemonkie Foldio3 Complete Product Fotografie Set Expand

Orangemonkie Foldio3 Complete Product Fotografie Set

Orangemonkie Orangemonkie

2302

Nieuw

1x Mini-Draaiplateau Foldio360
1x Opvouwbare LED-Opnametent Foldio3
1x Uitbreidingsset M1200R
2x Additionele LED-Lamp Halo Bar
1x Achtergrond-set F3BD met twee kleuren (wit en zwart)
1x Tafelstatief voor Smartphone

Meer details

10 Stuks

Magazijn Leverancier

Time left:

531,05 €

incl. btw

559,00 €

-5%

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Orangemonkie Foldio3 Complete Product Fotografie Set is een unieke combi-actie, waarbij u naast de mini-draaischijf in één keer over alle accessoires beschikt om de perfecte 360-spin te kunnen maken. Of het nu gaat om het fotograferen van sieraden, schoenen, etenswaren, elektronica of andere objecten: met behulp van deze set legt u het allemaal perfect vast! De set is compatibel met zowel uw smartphone als DSLR.

Het mini-draaiplateau Foldio360 is een intuïtieve oplossing voor het maken en verwerken van foto's en video's in 360 graden. U kunt de Foldio360 bedienen met een app op uw smartphone. Dit biedt nieuwe mogelijkheden om op een snelle, eenvoudige en leuke manier een object vast te leggen. Om een egaal witte achtergrond te creëren, plaatst u de Foldio360 in de meegeleverde opnametent. Deze extra grote opnametent (Foldio3 van Orangemonkie) is een grote, opvouwbare opnamebox met ingebouwde LED-verlichting. De Foldio3 is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een lange levensduur. Speciale details zorgen daarbij voor de mooiste opnames.

Aan de achterzijde van de Foldio360 bevindt zich een 5700K Halo Edge LED-strip, die zorgt voor een naadloze overgang van het witte draaiplateau in de achtergrond van de opnamebox. Bij deze 360-set worden standaard nog twee additionele Halo Bars meegeleverd, ieder voorzien van 24 LEDs en een kleurtemperatuur van 5700 Kelvin (koel daglicht). Wanneer u verschillende kleuren en effecten wilt creëren kunt u gebruik maken van de achtergronden-set met de kleuren zwart en wit. Heeft u alles geïnstalleerd en bent u klaar om 360-foto's te gaan maken? Dan kunt u uw mobiel in het Tafelstatief voor uw Smartphone plaatsen (eveneens inbegrepen).

Wilt u net iets grotere objecten in 360 graden fotograferen die niet op het standaard draaiplateau passen? Geen probleem! Bij deze complete set is tevens de Orangemonkie Uitbreidingsset M1200R inbegrepen. Deze verviervoudigt het oppervlak van het gewone draaiplateau.

Toepassing Orangemonkie Foldio 3 Set met Smartphone
Op uw iPhone of Android smartphone downloadt u de Foldio360 app. De Foldio360 maakt nu automatisch verbinding met uw smartphone, zonder dat u hiervoor de Bluetooth instellingen hoeft te openen. Vervolgens plaatst u uw smartphone op het tafelstatief en bent u klaar om uw 360 graden opname te maken. Middels de app kunt u onder andere de draaisnelheid (1x, 2x, 3x), draairichting, helderheid van de Halo Edge en camerabeeld, witbalans en het aantal opnames (24, 36 of 48) instellen. Wanneer u op de ontspanknop drukt, zal de Foldio360 zelfstandig in het gewenste aantal stappen ronddraaien en foto’s maken.

Toepassing Orangemonkie Foldio 3 Set met DSLR
Deze fotografie-set is ook eenvoudig te gebruiken in combinatie met een DSLR-camera. Deze mogelijkheid werkt met diverse camera’s van Canon, Nikon, Pentax en Sony (infraroodfunctie vereist). Met de app stelt u in hoeveel opnames er gemaakt moeten worden. Uw DSLR-camera en Foldio360 werken perfect met elkaar samen. U vindt hier een overzicht van de camera's welke geschikt zijn. Staat uw camera niet in de lijst? Dan is het alsnog mogelijk om hem met de Foldio360 te gebruiken.

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.