LED Studioverlichting

LED Studioverlichting

Verlichting met LED lampen is aangewezen wanneer een continue en energiezuinige verlichting vereist is.
Wij beschikken over verschillende typen toestellen : met reflector, met verzilverde kleppen, met softbox en met batterijvoeding. Zeer concurrentiële prijzen. Ruime voorraad

illuStar® continue verlichting is uitermate geschikt voor verlichting bij TV-studio- en videoproducties.
Is ideaal voor de belichting bij de opname van journaals en interviews, opnamen met groene achtergrond en voor product- en portretfotografie.
illuStar® continue verlichting is geschikt om thuis een videoproductie studio op te starten voor het maken van YouTube video's, productvideo's, kortfilms....
Maak verbluffende video's met je iPhone, Smartphone of compacte camera dank zij de betaalbare LED verlichtingspanelen van illuStar.
Ideaal als verlichting voor product- en portretfotografie samen met uw Smartphone, iPhone of compact fototoestel.

Wat betekent Bi-color
Bi-color toestellen bevatten 2 typen van Led’s : 50% van 3200 °K en 50 % van 5600 °K. Door de lichtstroom van beide typen te regelen kan men de kleurtemperatuur traploos instellen tussen 3200 °K en 5600 °K.
Vb. : Toestel 600 Led’s = 300 Led’s van 3200 °K en 300 Led’s van 5600 °K.

Daar het Led-vermogen de uiteindelijke lichtopbrengst bepaalt is het belangrijk te weten wat het vermogen is bij stand 3200 °K (tungsten) en 5600 °K (daglicht).

Voor alle illuStar Bi-color LED toestellen is het opgegeven Led-vermogen geldig voor alle kleurtemperaturen van 3200 °K tot 5600 °K
Vb. : 30W Led-vermogen = 30W voor 3200 °K Led’s en 30W voor 5600 °K Led’s.

De illuStar Bi-Color LED toestellen zijn uitgerust met Hi-Power SMD Led’s en geavanceerde elektronica die ervoor zorgt dat het verlichtingsniveau constant blijft bij het traploos wijzigen van de kleurtemperatuur.

Opgelet : De meeste fabrikanten...

Meer...

Rasterweergave
Lijstweergave