Alleen online Buisklem + Veerklem NCLG-30 + CL-35 57,5 cm - Falcon Eyes Expand

Buisklem + Veerklem NCLG-30 + CL-35 57,5 cm - Falcon Eyes

Falcon Eyes Falcon Eyes

296975

Nieuw

Falcon Eyes Buisklem + Veerklem NCLG-30 + CL-35 57,5 cm

Meer details

56 Stuks

Magazijn Leverancier

20,95 €

incl. btw

Op voorraad

Sinds 1989
Uw eigen studio aan voordelige prijs
Kwaliteitsapparatuur voor de Foto - Video studio

Belgische shop

Ruime voorraad

Demoruimte

Eigen hersteldienst

Verzenden binnen Europa

Installatie zonder zorgen
Onze technische dienst kan de volledige installatie in uw studio vakkundig uitvoeren.
Informeer naar de voorwaarden.

De Falcon Eyes Buisklem + Veerklem NCLG-30 + CL-35 57,5 cm bestaat uit een buigbare arm uitgerust met een grote veerklem aan de ene kant en een tafelklem aan de andere kant. De NCLG-30 + CL-35 is een onmisbaar hulpmiddel in uw studio, omdat het kan worden gebruikt voor vele doeleinden. Zo kan de NCLG-30 + CL-35 bijvoorbeeld worden gebruikt om een reflector, een LED-lamp of speedlite vast te houden, in een bepaalde positie.

De NCLG-30 + CL-35 is gemaakt van metaal en heeft een totale lengte van 71 cm. De buigbare arm en spigot hebben een gezamelijke lengte van 57,5cm. De buigbare arm heeft een diameter van 1,5 cm en de veerklem een breedte van 7,6 cm. De klem heeft een rubberen coating om schade en glijden te voorkomen en kan worden vastgeklemd op een buis, tafel of plank tot 4 cm dik. Verder is de buisklem is geschikt voor buizen tot 3,5 cm dik en heeft een rubberen coating om beschadiging en glijding te voorkomen.

 

Accept

Om onze webshop goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u akkoord bent.